dilluns, 18 de febrer de 2013

Resum del I Torneig de Softbol a Sant Boi

Cap de setmana intens pel món del Softbol. El Torneig de Sant Boi ha estat una experiència molt positiva pel nostre club. El Projecte, amb un equip ple de jugadores cadets, ha estat capaç de plantar cara al Sant Boi, ple de jugadores internacionals, i fins i tot guanyar-les en un dels dos partits en que es van enfrontar.

1-3 a favor del Projecte
11-0 a favor del Sant Boi.

El partit contra el Fènix València també va ser molt emocionant, sent el resultat un empat a 11.

Pel que fa al partit d'exhibició de l'equip Aleví jugat contra el Sant Boi, les nostres noies es van imposar amb in clar 17-7.

Volem agrair al Sant Boi la seva invitació al I Torneig de Softbol sènior a Sant Boi , i felicitar també al Fènix València.

El nostre proper repte la II Softball Gavà Cup.
___________________________________________________________________________________

Fin de semana intenso para el mundo del Softbol. El torneo de Sant Boi se ha saldado con una experiencia muy positiva para nuestro club. El Projecte, con un equipo plagado de jugadoras cadetes ha sido capaz de plantar cara al Sant Boi, lleno de jugadoras internacionales, e incluso ganarlas en uno de los partidos disputados.

1-3 a favor de Projecte
11-0 a favor de Sant Boi.

El partido contra Fenix Valencia también fue emocionante, siendo el resultado final un empate a 11.

Por otro lado, el partido de exhibición del equipo Alevin contra Sant Boi, nuestras chicas se impusieron con un claro 17-7.

Agradecemos al Sant Boi su invitación a su I Torneig de Softbol senior en Sant Boi, y felicitar también al Fenix Valencia.

Nuestro próximo reto es la II Softball Gavà Cup.


 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys