dilluns, 10 de març del 2014

III SOFTBOL GAVÀ CUP


Des del club fem un balanç molt positiu de la  III  Softbol Gavà  Cup .

Una participació de 7 equips, d'excel·lent nivell, dels quals 4 jugaran en la màxima categoria, del nostre esport, la Divisó d'Honor d'Espanya i els 3 restants de França, Holanda i Itàlia, han donat una consolidació com a torneig. Sense oblidar-nos que l'arrel d'aquest torneig és la participació en els actes, promoguts per l'Ajuntament de Gavà, entorn del 8 de Març.  Al voltant de 700 persones van gaudir d'una gran final i van poder escoltar la lectura del manifest, a favor de la dona treballadora..


La final la van disputar el CBS Sant Boi i el CB Viladecans .El partit va ser molt emocionant i qualsevol dels dos equips haguessin pogut guanyar-ho. En l'últim moment el CBS Sant Boi va guanyar per un atapeït 7-6.
El Projecte Softball Gavanenc ,  va quedar en  cinquena posició.

Solament ens queda felicitar a les campiones. Donar les gràcies a l'Ajuntament de Gavà per la seva ajuda, especialment a la Sra. Raquel Sanchez alcaldessa de Gavà, a Sra. Emma Blanco 3 tinent alcalde i presidenta de l'àmbit d'igualtat i ciutadania, i al Sr. Miguel Angel Díaz regidor de Cultura i Esports.

 Agrair el suport dels nostres patrocinadors, Bauhaus, Caprabo,  Plus Ultra , i a les Federacions Espanyola i Catalana

Gràcies a tothom per venir i ens veiem en la quarta edició.


 Força Projecte !!!!!!!!!!!!!!!

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys